Uitgaan en nachtleven Dubai

Uitgaan en nachtleven in Dubai is iets wat bijna iedereen wel wil doen. Vroeger was het uitgaan in Dubai lang niet zo spectaculair als dat het nu is. Je kunt er zelfs alcohol drinken. Het aantal bars, cafés en discotheken is sinds de jaren negentig enorm gestegen. In de afgelopen jaren zijn er veel bekende artiesten en dj’s in deze discotheken geweest om op te treden.

Uitgaan en nachtleven Dubai

Voor het dansen kun je terecht in één van de vele clubs, deze clubs draaien een groot scala aan verschillende muziekstijlen. Er zijn zoveel bars, cafés en restaurants dat een keuze maken haast te moeilijk wordt. Wat opvalt tijdens het uitgaan in Dubai is dat er niemand is die je raar aankijkt en er zeker niemand is die probeert om ruzie te maken met een ander, dat is pas relaxed uitgaan.

Mocht je graag een bioscoop willen bezoeken dan is dat in Dubai zeker mogelijk. Er zijn in Dubai verschillende plekken waar je een film kunt Uitgaan en nachtleven Dubaikijken, de meest bekende bioscoop is die in Dubai Mall, deze bioscoop heeft 22 zalen. Dat is dus keuzes genoeg, het nadeel aan de bioscoop hier is dat je Engels of Arabisch moet spreken.

Er zijn een hoop restaurants in Dubai waar je goed kunt uitgaan. Vrijwel iedere keuken ter wereld kun je vinden in Dubai. De meest voorkomende keukens zijn Arabisch, Thais, Indiaas, Italiaans en fastfood, er is nog geen Hollandse snackbar gevonden. Mocht je een snackbar  willen beginnen dan kun je het misschien wel proberen in Dubai. De prijzen liggen in Nederland een stuk hoger dan in Dubai, je zult dan ook niet zo heel veel geld kwijt zijn aan het eten.

Er zijn zelfs goede visrestaurants waar je kunt genieten van het lekkere zee voedsel uit de regio. Als je die unieke en speciale restaurants wilt bezoeken dan kun je het beste het magazine Time Out Dubai te kopen, hier staan veel tips in. Ook andere uitgaansgelegenheden worden hier beschreven, zelfs over het nachtleven krijg je hier tips en tricks.

In Dubai zijn er een heleboel clubs waar je lekker kunt swingen. Sommige clubs zitten midden in de stad terwijl andere clubs vlakbij het water van de zee liggen. 360 is hier een goed voorbeeld van, de club ligt aan een pier. Je kunt hier dus ook een duik nemen als je durft. Je kunt hier lekker relaxed loungen, ondertussen kun je genieten van de waterpijp of een lekker drankje. Natuurlijk kun je er ook gewoon dansen of aan de bar hangen.

Kortom, Dubai heeft van alles te bieden op het gebied van uitgaan en zeker op het gebied van het nachtleven. Van simpele bars tot aan luxe clubs waar je kunt feesten als beesten, Dubai heeft het allemaal. Let wel op dat drugs hier niet wordt gewaardeerd en het kan je in grote problemen brengen, maar ook teveel alcohol drinken wordt niet op prijs gesteld.