VAE

Ben je in Dubai dan ga je naar La Perle

Ben je in Dubai dan ga je naar La Perle

Een van de hoogtepunten tijdens een vakantie in Dubai is een bezoek brengen aan het La Perle Theater aan de Sheikh Zayed Road.

La Perle is een show Ben je in Dubai dan ga je naar La Perledie je eigenlijk in Las Vegas zou verwachten. Een denderende show met 65 internationale acteurs en acrobaten die zijn weerga niet kent. Dubai doet alles groter dus ook dit spektakel. Je komt binnen in een prachtig theater waarbij je met elke stoel een geweldig goed uitzicht hebt op het toneel. De show duurt ca. 1,5 uur. In het midden van het toneel is een grote vijver van waaruit alles gebeurt. Mensen vliegen door de lucht en plonzen in het water van grote spectaculaire hoogtes.We gaan het je niet verklappen. Kijk zelf maar!

De eerste show werd gegeven op 31 augustus 2017. Het theater heeft in totaal zo’n 1300 stoelen en voor 2018 staan er 400 shows gepland . Ook mensen met een handicap kunnen de show bezoeken. Er zijn liften aanwezig.

Je kunt aan de kassa natuurlijk kaartjes kopen maar in samenwerking met partner GetYourGuide kun je die kaartjes ook alvast in Nederland bestellen. Dat scheelt veel tijd want je hoeft niet in de rij te staan en het bespaart je ook nog eens geld want de kaartjes zijn hier goedkoper dan aan de kassa.

Er zijn 4 categorieen : Brons, Zilver, Goud en VIP. Prijzen bij de kassa resp: AED 430, 630, 840 en 1680.

1 Euro = 4,53 AED ofwel Dirham

Een bronzen plek is perfect en dat kaartje kost ca. € 90,00 hier

 

Bij GetYourGuide krijg je 20% korting en kost een kaartje € 72,80.

klik hier voor meer informatie

 

 

Ook Interessant...