VAE

Vliegen naar Dubai met Emirates

Wie naar Dubai vliegt, doet dat natuurlijk met de maatschappij die hier met afstand het meest geschikt voor is. Emirates is immers de nationale luchtvaartmaatschappij. Daardoor kan je al direct ontdekken wat je kan verwachten bij aankomst. Ook de luchtvaartmaatschappij staat namelijk bekend om zijn uitzonderlijke klasse. Wereldwijd zijn passagiers het erover eens dat Emirates tot de beste maatschappijen ter wereld behoort. Dit is onder andere te danken aan de mate van service die geboden wordt op de vluchten. Hier kunnen maar weinig andere aanbieders zich mee meten. Dit is dus direct al een goede eerste kennismaking.

Service

Het belangrijkste pluspunt van vliegen naar Dubai met Emirates is dus de service. Dit geldt niet alleen voor mensen die met duurdere tickets in businessclass vliegen. Ook in Economy is de mate van service zeer hoog. Zo is het bijvoorbeeld zo dat de economyclass een flink stuk comfortabeler is dan voor heel veel andere maatschappijen geldt. Gelet op de lengte van de vlucht is dit natuurlijk een belangrijke factor. Ook het eigen entertainmentsysteem dat ook in Economy is aangelegd is een belangrijk pluspunt. Bedenk daarbij ook dat daardoor het niveau in businessclass dus nog eens een flinke stap hoger is. Vliegen wordt daardoor zeer comfortabel.

De prijzen

De mate van service is niet alleen hoger, de prijzen zijn niet in verhouding. Sterker nog, wie wil vliegen naar Dubai met Emirates, doet dit over het algemeen ook nog eens met zeer scherp geprijsde tickets. Juist de verhouding tussen prijs en kwaliteit doet jaarlijks veel passagiers ertoe bewegen om Emirates als één van de beste luchtvaartmaatschappijen op de wereld aan te merken. Weliswaar is het zo dat de ticketprijzen iets hoger liggen dan die van prijsvechters, maar in vergelijking met andere gebruikelijke maatschappijen kan Emirates de concurrentiestrijd met gemak aan. Dit is dan ook de manier waarop vergeleken moet worden.

De vlucht

Het vliegen van en naar Dubai met Emirates neemt wel enige tijd in beslag, maar valt relatief mee. De heenreis duurt vaak iets korter dan de terugreis. Heen doe je er zes uur en driekwartier over. Terug doe je er zeven uur en dertig minuten over. In beide gevallen kan het natuurlijk ook iets korter of langer duren. Dit hoeft echter geen echt probleem te zijn omdat zoals gezegd de mate van service flink hoog is. Het is dus vaak geen last om wat langer in het vliegtuig te moeten zitten. De passagiers worden goed verzorgd.

Anders dan andere

Naar Dubai vliegen met Emirates is in vele opzichten anders dan met andere maatschappijen. Zo is het toestel dat gebruikt wordt een Airbus A380 ( dubbeldeks). Emirates is de enige die vanaf Schiphol in Nederland naar het Emiraat vliegt met dit toestel. In het hoogseizoen gebeurt dit ook nog eens tweemaal per dag. Dit geeft natuurlijk ook aan hoe populair het is om via deze weg naar het land te vertrekken en weer terug te komen. Emirates heeft bovendien zijn eigen terminal op de luchthaven van Dubai ( Terminal 3) . Dit maakt het allemaal een flink stuk gemakkelijker om alles sneller en soepel te laten verlopen bij aankomst.

Ticketprijzen

De goedkoopste tickets vind je op deze website. Niet alleen die van Emirates maar ook van alle andere maatschappijen die op Dubai vliegen. Kijk naar de verschillen mogelijkheden die er zijn en let op de diverse vliegtijden. Met of zonder overstappen.

Ook Interessant...