VAE

Burj Khalifa tickets

Burj Khalifa tickets

Tot nu toe is de Burj Khalifa met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld en staat in Dubai. Er wordt op dit moment in Dubai aan een nog hoger gebouw ( Dubai Creek Tower) gewerkt en dat wordt naar alle waarschijnlijkheid + 1000 meter hoog en mag zich dan het hoogste gebouw ter wereld noemen.De Dubai Creek Tower zal voor de wereldtentoonstelling Expo 2020 klaar moeten zijn.

Panoramisch uitzicht Burj Khalifa

Vanaf de 124e, 125e of zelfs de 148e verdieping heb je een prachtig panoramisch uitzicht over Dubai. Je bekijkt Palm Jumeirah, de Dubai Marina ,het 7-sterren hotel de Burj Al Arab en nog veel  en veel meer. Met een snelheid van 10 meter per seconde brengt de lift u in een oogwenk naar de124e verdieping. Ook ‘s avonds kunt u volop genieten van de sprankelende lichten van de stad en de fonkelende sterrenhemel.

De wereld ligt aan je voeten terwijl je de 828 meter hoge Burj Khalifa bestijgt. Je begint bij de SKY Lounge, waar je persoonlijk wordt begeleid naar een speciale lift. Verwonder jezelf terwijl de speciaal ontworpen projecties je, op weg naar de 125e verdieping, over de bezienswaardigheden van de stad laten vliegen.

Op 456 meter hoog (1 verdieping boven het ‘At the Top’-observatorium) biedt de 125e verdieping een ruim dek dat een prachtig 360-gradenuitzicht over Dubai. Verken de stad vanuit een uniek perspectief bij de ‘Dubai – A Falcon’s Eye View’-attractie. De medewerkers staan voor je klaar om leuke wetenswaardigheden te vertellen over de Burj Khalifa en de skyline van de stad.

Neem tenslotte de lift naar het hoogtepunt: toegang tot ‘s werelds hoogste observatiedek. Geniet van een prachtig uitzicht terwijl je ontspant in de luxe lounges, en kom meer te weten over de Verenigde Arabische Emiraten met behulp van de interactieve computers.

Bekijk de fonteinshow van ‘s werelds hoogste gebouw met gesynchroniseerde muziek die je op de observatieplatformen van de Burj Khalifa kunt horen. Vergaap je, vanuit het uitkijkpunt, aan de grootste dansende fontein ter wereld, gesitueerd op Burj Khalifa Lake.

Kaartverkoop Burj Khalifa Tickets

Je kunt entre kaartjes kopen in de Dubai Mall en vandaar uit met de lift naar boven. Alles staat duidelijk aangegeven. Iedere dag staat er echter een lange rij voor de kassa. Wil je dat niet dan kun je ook alvast een kaartje kopen in Nederland. Vermijd de mensenmassa en trakteer jezelf op een unieke ervaring op de 124e, 125e en 148e verdieping van de Burj Khalifa, inclusief toegang tot het buitenterras op ‘s werelds hoogste panoramadek.

Burj Khalifa: VIP-ticket zonder wachtrij koop je hier vanaf  ca. € 35,00 p.p.

klik hier voor meer informatie

 

 

Ook Interessant...