VAE

At The Top, Burj Khalifa

At The Top, Burj Khalifa

At The Top, Burj Khalifa biedt bezoekers de unieke kans om de hoogste uitkijktoren ter wereld te ervaren. Met een hoogte van 828 meter biedt At The Top een adembenemend uitzicht over de skyline van Dubai.

Bij de ticketprijs voor de lift zijn tal van functies inbegrepen. Bezoekers kunnen een uniek en interactief ervaringscentrum bezoeken waar de bekende geschiedenis en architectuur van Burj Khalifa worden verkend. Er is ook een observatiedek op de 124e verdieping waar bezoekers unieke foto’s en video’s kunnen maken van het prachtige uitzicht.

At The Top Burj Khalifa beschikt ook over een exclusief restaurant, At.mosphere, waar gasten de beste restaurantservice, gerechten en entertainment kunnen genieten. Het biedt ook een luxe chef-menu aan, speciaal samengesteld om te worden genoten bij het spectaculaire uitzicht.

At The Top Burj Khalifa is een ervaring die u niet wilt missen! Geniet van het spectaculaire uitzicht en de unieke functies die de hoogste uitkijktoren ter wereld biedt. Bezoekers kunnen ook in At.mosphere genieten van uitstekende restaurantservice, speciale menus en kwalitatief entertainment, waardoor het een onvergetelijke ervaring zal zijn. Koop nu je ticket voor At The Top, Burj Khalifa en kom naar de top van One World.

At The Top, Burj Khalifa is een uniek uitje waar u een prachtig uitzicht op de stad Dubai krijgt. Boek een bezoek aan deze plek en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Er zijn verschillende restaurantservices en speciale chef menus beschikbaar. Daarnaast wordt er kwalitatief entertainment aangeboden dat het uitje compleet maakt en het een onvergetelijke ervaring zal maken.

Kom naar de top van One World en geniet van alles wat At The Top, Burj Khalifa te bieden heeft. Koop nu uw ticket en beleef een avond die u nooit zal vergeten!

At The Top, Burj Khalifa biedt een onvergetelijke ervaring voor bezoekers. U kunt genieten van prachtig uitzicht op de stad, met als highlight het Burj Dubai-gebouw. Verder kunt u genieten van restaurants en cafés, een bezoek brengen aan de At The Top-winkel, waar u souvenirs kunt kopen en verschillende andere attracties zoals de door glas afgedekte observatiedekken. Bovendien biedt At The Top, Burj Khalifa ook gratis WiFi en originele bezoekerscentra. Geniet van uw onvergetelijke avond bij At The Top, Burj Khalifa.

Ook Interessant...