VAE

The Els Club At Dubai Sport City

The Els Club At Dubai Sport City

The Els Club at Dubai Sport City biedt een platform voor zowel professionele als amateur golfers. De club heeft twee golfbanen van 18 holes, waaromheen een prachtig landschap vol beroemde palmenhogen ligt. Landelijk ontworpen door Ernie Els, een van de topgolfers van de wereld, stimuleren de banen baanbrekende uitdagingen. Gescheiden door de mooie natuurlijke omgeving die het deel afmaakt van de uitdagende golfervaring van Els Club.

Daarnaast biedt de Els Club ook een state-of-the-art golfen faciliteiten, waaronder een perspectief heuvel, aangepaste driving-range, indoor-en outdoor training, swing-en analyse-tools, en een golfwinkel met de nieuwste golfmerken. Het is ook een perfecte locatie voor sociale evenementen en toernooien, met een gezellige clubhuis en volledig uitgeruste kamers en suites.

De Els Club is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke rond golf en om te genieten van het prachtige landschap van Dubai Sport City. Met een uitstekende service en bekwame instructeurs, is het een plek waar golfers van alle niveaus kunnen ontspannen en genieten van een top-kwaliteit golfervaring.

Hoogtepunt van The Els Club At Dubai Sport City is zijn idyllisch landschap dat volledig geïntegreerd is met de luxe faciliteiten. Met meer dan 7.500 vierkante meter aan prachtig ontworpen golfvelden, voorzien van verschillende terrasjes, ligweides en bunkers, is elke golfbaan een waar meesterwerk. Door de ongeëvenaarde precisie van de greens en fairways en de vele ruimtes voor de meest veeleisende spelers, brengt dit clubhuis golfers in het hart van de golfervaring.

Daarnaast biedt The Els Club At Dubai Sport City een uitstekende service en bekwame instructeurs die golfers van alle niveaus helpen hun spel te verbeteren. Met intuïtieve en modernere technieken om de golfswing te perfectioneren, kunnen golfers in deze club hun spel verbeteren met veel plezier en verdere prestaties.

De Els Club At Dubai Sport City is een unieke plek waar golfers van alles niveaus kunnen ontspannen en genieten van een top-kwaliteit golfervaring. Met zijn unieke landschap, professionele begeleiding en vele faciliteiten biedt dit clubhuis golfers een unieke ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Hoogwaardige golfervaringen bieden is het primaire doel van The Els Club at Dubai Sport City. Het clubhuis is opgericht door golflegende Ernie Els en staat bekend om zijn top-kwaliteit golfervaring. Met het prachtige landschap, professionele begeleiding en een uitgebreid aanbod aan faciliteiten biedt The Els Club unieke golfervaringen.

Golfliefhebbers kunnen bij The Els Club profiteren van een brede selectie aan golfbanen, waaronder de Championship Course van Ernie Els en de Faldo-baan, ontworpen door Nick Faldo. Beide banen worden samengesteld door Ernie Els’ team van ervaren golfontwerpers en staan ​​bekend om hun uitstekende greens, fairways en bunkers.

De club biedt ook een breed scala aan golftrainingen, waaronder individuele lessen, technische analyse, video-swinganalyse, on-course-instructie en oefenfaciliteiten. Ze bieden ook mogelijkheden voor leraren om kinderen te helpen met het leren golfen, met een speciale golfschool voor kinderen.

The Els Club is een ideale plek voor een uitstapje met vrienden, met clubhuisevenementen, functies en evenementen. Gasten kunnen genieten van een aantal restaurants, bars en winkels die allemaal bij de club gevestigd zijn.

Met de verbazingwekkende golfervaringen die worden aangeboden, tentoonstellingen en tal van andere evenementen, is The Els Club at Dubai Sport City de perfecte plek om te genieten van een rustige dag, uitgaan met vrienden of om te oefenen op uw golfspel.

Ook Interessant...