VAE

Arabian Ranches Golf Club in Dubai

Arabian Ranches Golf Club in Dubai

Arabian Ranches Golf Club in Dubai biedt een unieke golfervaring. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige omgeving en het uitgebreide golfaanbod. Met 18 holes, een 9-holes par-3 cursus, dubbele driving range en volwaardig oefenfaciliteiten, bezorgt Arabian Ranches golfspelers een geweldige golfervaring.

Het par 72 Arabian Ranches golfbaan is ontworpen door Ian Braid en biedt een uitdagende golfronde met een goede mix van lange rechte holes, zigzaggende truukholes en drie kunstmatige meren. Je speelt door open landschappen, over de heuvels, palmbomen en cactussen en over een eindeloze variëteit aan bunkerlandschappen.

Arabian Ranches Golf Club biedt golfers een uitzonderlijke ervaring, met faciliteiten zoals een golfshop, cafe, proshop en een uitgebreid restaurant. Het golfcentrum staat bekend om zijn geweldige gastvrijheid en bied een breed scala aan lessen, clinics, proeflessen, toernooien en andere speciale gebeurtenissen. Er zijn ook een aantal exclusieve golfreizen, waarmee bezoekers hun golfervaring kunnen personaliseren.

Arabian Ranches Golf Club heeft een reputatie als een van de beste golfbanen in Dubai. Als het gaat om authentieke en professionele golfervaring, is de Arabian Ranches Golf Club de bestemming voor iedereen.

Arabian Ranches Golf Club is een prestigieuze golfclub in Dubai met een reputatie als een van de beste banen in Dubai. Deze golfclub biedt een authentieke en professionele golfervaring voor zowel beginners als ervaren golfers. De club biedt een 9-holes par 36 golfbaan, twee golfsimulator suites, golflessen, een grote golfwinkel, een pitch & putt baan, een kunstgras practice range, een championship short course, een clubhouse, een restaurant en een bar.

De golfbaan wordt omringd door oude akkers, eeuwenoude palmplantages, meren en natuurlandschappen. Ook beschikt de golfclub over een modern, schoon, goed aangelegd en goed onderhouden fairway systeem, dat golfers uitdaagt om een technisch niveau van spelen te bereiken.

Golfers kunnen ook lessen krijgen bij de Arabian Ranches Golf Club, met professionele PGA-golflessen en clinics die de golfer helpen het spel te verbeteren. Bovendien biedt de club golfers de mogelijkheid te genieten van een uitgebreide golfwinkel met allerlei tassen, kleren en materialen voor golf. De club heeft ook een restaurant en bar waar gasten kunnen genieten van een drankje en hapjes.

Arabian Ranches Golf Club biedt iedereen een onvergetelijke ervaring en een prachtige omgeving voor golf. Met topfaciliteiten, een gastvrije sfeer en de beste golfervaring die u in Dubai kunt vinden, is Arabian Ranches Golf Club een must voor iedereen die fan is van golf.

Arabian Ranches Golf Club in Dubai biedt een uitzonderlijke golfervaring, waarin de perfecte omgeving is gecombineerd met topfaciliteiten en een gastvrije sfeer. Het resort beschikt over een prachtig ontworpen 18-holes championship golf course met uitdagende holes en uitstekende greens. Dit is de ideale plek om te genieten van een rondje golf in prachtige omgeving. De golfbaan biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van Dubai.

Gasten worden verwelkomd door een hoge service van Arabian Ranches Golf Club. Er zijn vriendelijke pro professionals, diegene die graag spelers helpen bij het verbeteren van hun techniek. Daarnaast bieden ze ook golflessen aan. Er is ook een clubhuis met een eigentijdse inrichting en faciliteiten zoals een restaurant en een bar waar je na afloop van een rondje kunt ontspannen. Er zijn ook vergader – en banketfaciliteiten beschikbaar.

Arabian Ranches Golf Club is een perfecte golfbestemming voor iedereen die komt om in Dubai te genieten van de beste golfervaring. Dat is de droom van elke golfer. Kortom, het is een must-visit voor iedereen die graag golf speelt in het prachtige Dubai.

Golreis Golftime

Ook Interessant...