VAE

Dubai Dolphinarium

Dubai Dolphinarium

Dubai Dolphinarium biedt een unieke ervaring die nergens anders te vinden is. Het is een uniek centrum waar activiteiten worden aangeboden zoals het kijken naar dolfijnen die shows verzorgen om het publiek te vermaken. De dolfijnen kunnen u ook begeleiden bij leuke activiteiten zoals het zwemmen met dolfijnen, waar u uw zwemvaardigheden kunt testen met deze intelligente dieren. U kunt ook kiezen voor onze exotische zeehonden shows, waar kinderen op het strand kunnen spelen met deze grappige dieren.

Daarnaast bieden wij ook verschillende educatieve programma’s aan zoals lezingen gegeven door experts en verschillende educatieve programma’s waar kinderen meer te weten kunnen komen over de wondere wereld van dolfijnen en zeehonden. Onze dolfijnencampus geeft kinderen de kans om meer te weten te komen over de verschillende soorten dolfijnen in de omgeving.

Om de vakantie zo compleet mogelijk te maken, bieden we ook verschillende attracties zoals de Aquarium Waterpark, waar u kunt zwemmen met exotische vissen, waaronder zeekoeien, zeepaardjes en haaien.

Dubai Dolphinarium is een van de meest populaire attracties in Dubai, waar u, uw gezin en vrienden een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Met verschillende oceanische dieren, waaronder exotische vissen zoals zeekoeien, zeepaardjes en haaien. Er is een verbazingwekkende show met dolfijnen die muziek, dans, trucs en veel plezier maken. De spectaculaire shows zijn plezierig voor het hele gezin, met interactieve dolfijnen en walrussen die ook aanwezig zijn. Er is ook een aquarium dat de gasten in de wereld van onderwateravontuur brengt. Verblijf in het aquarium en observeer onderwaterwezens zoals kwallen en kleurrijke tropische vissen uit verschillende oceanen.

Je kunt ook genieten van een wandeling langs het oceaan pad, een onderwatertunnel waar je de adembenemende schoonheid van de zee in levendige kleuren kunt zien. Of je kunt genieten van een innerlijke reis met een onderwaterbioscoop, waar je fantastische documentaires kunt zien. Dubai Dolphinarium is opgericht om bewustwording over het milieu te creëren en te helpen bij het behoud van de oceanen van de wereld. Mocht je deze magische plek willen bezoeken, kaartjes zijn te koop op de website van Dubai Dolphinarium of bij één van de verkoopkantoren.

Dubai Dolphinarium biedt een magische ervaring voor families op zoek naar een leuke dag. Er is een krachtige en unieke presentatie van dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en pinguïns in een spectaculair onderwatermilieu. Een bezoek aan Dubai Dolphinarium is meer dan alleen vermaak, het is een mooie kans om deze prachtige dieren van dichtbij te bekijken en te leren over hun adembenemende verhalen.

Het is ook een kans om er meer over te weten te komen hoe we meer kunnen doen om deze dieren te steunen. Dubai Dolphinarium is meer dan een standaard zoo; het zet zich in om milieu educatie te vergroten en bezoekers te betrekken bij het onderzoek en bescherming van de oceanen. Van de educatieve films tot de inzichtelijke presentaties, Dubai Dolphinarium helpt bezoekers om de krachtige band tussen de mens en de natuur in stand te houden. Kaartjes zijn te koop op de website van Dubai Dolphinarium of bij één van de verkoopkantoren. Kom een magische reis maken en ontdek het unieke onderwatermilieu dat alleen toegang tot Dubai Dolphinarium heeft.

Website: Dubai Dolphinarium

Ook Interessant...