VAE

IMG Worlds of Adventure in Dubai

IMG Worlds of Adventure in Dubai

IMG Worlds of Adventure in Dubai is een van de beste attractieparken ter wereld. Het biedt 18 verschillende attracties, waarvan de meeste gebaseerd zijn op populaire films en televisieseries. Bij IMG Worlds of Adventure geniet je van een aantal hoogtepunten, zoals The Haunted Hotel, de Avengers Battle of Ultron, de Lost Valley – Dinosaur Adventure, de Motiongate Dubai en veel meer. Buiten dit alles, biedt het park ook Dinosauria Live, waarbij je kunt genieten van een interactieve show met dinosaurussen, en een IMG Boulevard, waar je kunt winkelen, dineren en genieten van live shows. De perfecte plek voor een dag vol plezier met het hele gezin!

IMG World of Adventures in Dubai is de perfecte plek voor een dag vol plezier met het hele gezin. Er zijn verschillende attracties, waaronder interactieve shows met dinosaurussen, een ultramoderne 4D bioscoop, swingende achtbanen en andere spannende attracties. Op de IMG Boulevard kun je winkelen, dineren en genieten van live shows. In deze wijde wereld des vermaaks kun je genieten van uitstekende eetgelegenheden en verhalen over verschillende culturen. Toegang tot IMG World of Adventures biedt een unieke belevenis die je gezin meeneemt door de stad. Dit is de perfecte plek om een onvergetelijke dag door te brengen met je geliefden.

IMG Worlds of Adventure in Dubai is bedoeld om families, vrienden en collega’s te vermaken terwijl ze genieten van de verscheidenheid aan attracties en activiteiten die de stad te bieden heeft. Het is de thuisbasis van veel verschillende culturen die samenkomen om hun leven te vieren. Er zijn diverse opties om deze culturen ervaren, van een kleurrijke show in het achtbaanpark, het bezoeken van een oude moskee, het proeven van heerlijke gerechten uit de verschillende regio’s op de locatie en het lezen van informatie over de verschillende culturen in het cultureel centrum. Al met al biedt IMG Worlds of Adventure een plek waar mensen kunnen leren van andere culturen, geschiedenis en ook plezier maken.

Website: IMG Worlds of Adventure Dubai

Ook Interessant...