VAE

Madinat Jumeirah

Madinat Jumeirah

Madinat Jumeirah biedt een eenmalige ervaring die je nooit meer zult vergeten. Met prachtige kuststranden, eindeloos entertainment en luxe accommodatie, is Madinat Jumeirah een uitstekende locatie voor zowel vermaak als avontuur. Het is ook de perfecte locatie voor een bruiloft, een kinderfeestje, een vakantie of zelfs een belangrijke zakelijkse bijeenkomst. Van exclusieve winkels tot spannende themaparken, er is voor elk wat wils. De kamers en suites bieden tropische luxe, terwijl restaurants en bars een ruime keuze aan lekkernijen bieden. Kortom, Madinat Jumeirah is de perfecte plek om uw vakantie, evenement of andere speciale gelegenheid te vieren.

Madinat Jumeirah biedt gasten een tropische luxe-ervaring. Aan de luxe kant van het resort bevinden zich de Erwaji Suites en de op het strand gebouwde Royal Residences waar gasten kunnen genieten van hun vrije tijd. De restaurants en bars van Madinat Jumeirah bieden gasten een ruime keuze aan lekkernijen om van te genieten. Er zijn verfijnde gourmet-dining-ervaringen te vinden in onder meer het La Parilla, Al Hambra, Pai Thai, Tori No Su en de Segreto. Andere gastronomische faciliteiten zoals de Ushna Lobby Lounge, The Terrace en Rockfish Café bieden gasten een unieke keuze aan lekkernijen en entertainment.

Kortom, Madinat Jumeirah is de perfecte plek om uw vakantie, evenement of andere speciale gelegenheid te vieren. Gasten kunnen hier genieten van de luxe faciliteiten en de ruime keuze aan lekkernijen. Ga bij Madinat Jumeirah uw droomvakantie, evenement of gelegenheid vieren en geniet van een tropische luxe-ervaring.

Madinat Jumeirah is de ideale plek om te verblijven voor een onvergetelijke vakantie, zakelijk evenement of andere gelegenheid. Genesteld tussen het helderblauwe water van de Arabische Zee en prachtige schoonheid van het Emirates Wild Park, biedt Madinat Jumeirah een tropische luxe-ervaring die niet snel te vergeten is.

Het resort biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, waaronder luxe accommodaties, een Spa, een waterpark, tal van geweldige restaurants, bars en clubs en zelfs een exclusieve kust winkelboulevard. Voor het ultieme luxe- evenement, zoals een bruiloft, kan Madinat Jumeirah ook tal van verschillende evenementenoplossingen bieden, variërend van traditionele trouwceremonies tot meer moderne evenementen.

Madinat Jumeirah is ook de perfecte plek om te genieten van lekkernijen van over de hele wereld. Van authentieke Italiaanse pasta en smakelijke lokale specialiteiten tot liefdes verleidende desserts, Madinat Jumeirah heeft voor elk wat wils.

Om het perfecte luxueuze avontuur te creëren, is er bij Madinat Jumeirah ook een breed scala aan enthousiaste en bereidwillige medewerkers om uw verblijf te verrijken met hun gastvrijheid en vriendelijkheid.

Kom naar Madinat Jumeirah om uw droomvakantie, evenement of gelegenheid te vieren en geniet van de luxe faciliteiten en de ruime keuze aan lekkernijen die het resort te bieden heeft. Laat uw verbijf onvergetelijk worden met de luxe ervaring van Madinat Jumeirah.

Ook Interessant...