VAE

Al Mamzar Beach Park in Dubai

Al Mamzar Beach Park in Dubai

Al Mamzar Beach Park in Dubai is een perfecte plek om te genieten van het strand, zon en zee. Het park is zeer populair bij het plaatselijke publiek en is ook geliefd bij de toeristen. Het park strekt zich uit over 106 hectare langs de kust van het emiraat, en is uitgerust met meer dan 90 strandfaciliteiten, waaronder kiosken, hutten, douche- en wc-faciliteiten, openbare badinrichtingen, een speeltuin en een park voor honden. Er is ook een luxe chalet complex, waar gasten rustig kunnen genieten van een prachtig uitzicht over het strand.

Er zijn tal van sportieve activiteiten zoals scooteren, windsurfen, vissen en zelfs surfen. Het park biedt ook een aan land gelegen restaurant met een panoramisch uitzicht op het strand. Er zijn ook veel winkels, cafés, bars en restaurants binnen de grenzen van het strandpark. Al Mamzar Beach Park is in meerdere opzichten een uitstekende plek om te genieten van een dag strand, zon en zee in Dubai.

Al Mamzar Beach Park is de perfecte plek om uw vakantie te beginnen of af te sluiten. Met haar verscheidenheid aan winkels, cafés, bars en restaurants, is er iets voor iedereen om te genieten. U kunt kiezen uit verschillende snackbars en restaurants, waaronder lokale gerechten, lokale snacks en internationale gerechten. U kunt ook genieten van verschillende activiteiten op het strand zoals badminton, beachvolleybal, basketbal, voetbal, waterskiën, duiken, jetskiën, kajakken, windsurfen en nog veel meer. Er is ook een groot verwarmd zwembad, waar u kunt zwemmen en lekker kunt ontspannen.

U kunt zelfs een boottocht doen om de prachtige omgeving te bewonderen. Al Mamzar Beach Park is een geweldige plek om een dagje te relaxen en te genieten van de omgeving. De frisse zeelucht, de prachtige omgeving en de verschillende activiteiten maken dit strand tot een van de beste stranden van Dubai.Al Mamzar Beach Park in Dubai is een populaire bestemming voor strandliefhebbers en een ideale plek om te genieten van een ontspannende dag. Het strand is gelegen in de dubbele buitenwijken van Dubai, Mamzar en Al Warqa, en biedt een schitterend uitzicht op de kust van de Arabische Golf. De frisse zeelucht, de prachtige omgeving en de vele activiteiten maken Al Mamzar Beach Park het perfecte strand voor een dagje uit.

Het strand heeft een privé-strand, een openbaar strand, een idyllisch park, een grote lagune en diverse speeltuinen en dagrecreatieve activiteiten zoals zeilen, kajakken, strandvolleybal en voetbal. Er is ook een nabijgelegen BBQ-zone waar je lekker kunt picknicken en genieten van de avondzon. Gasten kunnen zelfs deelnemen aan een speciale zonsondergang tocht met een boot.

Verder zijn er een aantal kleine winkeltjes, cafés en restaurants in de omgeving waar u kunt genieten van een heerlijk maaltijd of een lekker ijsje.

Kortom, Al Mamzar Beach Park in Dubai is een prachtige bestemming voor iedereen die van een dagje relaxen en genieten van de schoonheid van de omgeving houdt. Kom langs om de frisse zeelucht en de vele leuke activiteiten te ervaren!

Website Government of Dubai

Ook Interessant...