VAE

Dubai Fontein

Dubai Fontein

Dubai Fontein is een van de meest indrukwekkende wereldwonderen en een bezienswaardigheid waar miljoenen bezoekers van over de hele wereld jaarlijks naar toe komen om te genieten. Dubai Fontein is opgesteld rondom de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld en biedt een spectaculaire show met overeenkomstige muziek, licht en water.

Dubai Fontein heeft een gevarieerde selectie aan functies, waaronder een meer dan 900-voet-hoge fontein, licht- en luchtshows, laserlicht, mistigen luchtbogen, waterspeeltuinen, bewegende deuren en vele kleurrijke waterstralen. De fontein stroomt om elke avond met waterdruppels die opstijgen om het prachtige Burj Dubai-gebouw te omarmen. De watershow heeft een indrukwekkend bereik dat tot 1500 voeten reikt en een breed scala aan voertuigen in alle kleuren en maten omvat die zich voortbewegen op het meer.

Dubai Fountain is een watershow gelegen in de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld en centraal gelegen in de stad Dubai. De fontein is een van de meest spraakmakende watershows ter wereld, met een indrukwekkend bereik tot 1500 voet. De watershow omvat een breed scala aan voertuigen van allerlei formaten, waaronder boten, jetski’s, speedboten en meer. De show, die uit over 90 sproeiers bestaat, is perfect om te bekijken met een spectaculaire muziekscore en lichtshows. De Dubai Fountain is een onweerstaanbaar schouwspel waardoor mensen uit de hele wereld er naartoe komen om er van te genieten.

Dubai Fountain is een van de meest fascinerende waterfonteinen ter wereld en is een must-see bestemming voor iedereen die een reis maakt naar Dubai. Het is een van de langste choreografische fonteinen ter wereld, met een bezienswaardigheid die uit meer dan 6.600 licht- en muziekopstellingen bestaat.

De fontein is geopend van 18:00 uur ‘s avonds tot 11:00 uur ‘s avonds met een spectaculaire muziekscore en lichtshows en de entertainment varieert per dag. Het is in de buurt van de Burj Khalifa, die het meest opvallende gebouw van Dubai is. Als u een bezoek aan Dubai Fountain brengt, ook bekend als Dubai Lake Park, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het meer en de omringende gebouwen. Er is ook een cafeetje, een winkel en een speeltuin voor kinderen om van te genieten. Het is perfect om te bekijken met een spectaculaire muziekscore en lichtshows en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Als je hier in Nederland alvast online kaartjes koopt hoef je straks niet uren in de rij te staan

Ook Interessant...