VAE

Dubai Aquarium en Underwater Zoo

Dubai Aquarium en Underwater Zoo

Van walvisachtige haaien tot schildpadden, Dubai Aquarium & Underwater Zoo brengt je ongelooflijke dieren van rondom de wereld in haar diepzeeaquarium. Het aquarium heeft een uniek uitzicht met ultra moderne technologie. Er zijn meer dan 140 soorten zeedieren ondergebracht die in meer dan 10 miljoen liter water hun thuis hebben.

Voor de avontuurlijke bezoeker biedt het Dubai Aquarium & Underwater Zoo een ondermijning service aan waarmee je kunt duiken of harnas wandelen met jouw handen in het water om meer dan 400 soorten vissen te observeren.

Dubai Aquarium & Underwater Zoo bevat ook een expositie gedeelte waar je een verscheidenheid aan muren met koralen, planten, vissen en zeeschildpadden kunt bewonderen. Voor kinderen is er ook een educatieve zone vol verrassende activiteiten en interessante exposities die een diepere kijk geven in de verscheidenheid aan mariene levensvormen.

Het laatste maar niet de minste is de Ring van een glazen tube. Dit is een 270-graden onderwatertunnel die je door het aquarium leidt, waardoor je de haaien en zeeschildpadden van zo dichtbij kunt zien als nooit tevoren.

Dubai Aquarium & Underwater Zoo is een unieke attractie in Dubai en een must-see voor gezinnen, avonturiers en alle soorten reizigers. Het aquarium heeft een 10-meter dikke glazen wand, waardoor mensen meer dan 85 verschillende soorten mariene levensvormen van dichtbij kunnen zien. Het aquarium heeft ook verschillende bijbehorende faciliteiten, waaronder een unieke Ring of een glazen tunnel, die bezoekers door het aquarium leidt en de haaien en zeeschildpadden van zo dichtbij laat zien als nooit tevoren.

Andere functies van het aquarium omvatten een onderwaterobservatietoren, een unieke ‘shark walk’, honderden tropische vissen, een onderwaterzwembad, een koralen tuin en een bijbehorend klein aquarium deel. Er zijn ook verschillende interactieve educatieve presentaties en een kindercampus met leuke activiteiten en shows. Daarnaast biedt het aquarium ook speciale avondarrangementen, waarbij je de dieren en het aquarium vanaf een ander perspectief kunt zien. Kortom, een bezoek aan Dubai Aquarium & Underwater Zoo is een magische ervaring die je nooit zult vergeten.

Dubai Aquarium & Underwater Zoo is een ongelooflijke ervaring met een verscheidenheid aan onderwaterattracties waaronder een aquarium met meer dan 33.000 dieren. Het aquarium biedt unieke ervaringen zoals meer dan 300 verschillende soorten vissen, schildpadden, haaien, krokodillen, pinguïns, otters, walvissen en meer. Er zijn eveneens educatieve shows, gidsen die je kunnen vertellen over de dieren en hun gedrag en talrijke interactieve uitstappen.

Daarnaast biedt het aquarium aanbiedingen zoals dierenvoeding laten geven, persoonlijke voedselvoer ervaringen, snorkel tochten en meer. Er zijn eveneens speciale arrangementen waarbij je de dieren en het aquarium vanuit een ander perspectief kan zien. Kortom, een bezoek aan Dubai Aquarium & Underwater Zoo is een magische ervaring die je nooit zult vergeten.

Je hoeft niet urenlang in de rij te staan om kaartjes te kunnen kopen. Dat kan hier in Nederland al online. a) goedkoper dan in Dubai, b) direct naar binnen

Ook Interessant...