VAE

Dubai Autodrome

Dubai Autodrome

Dubai Autodrome is een 5,39 km lang raceparcours gebouwd vanaf 2004 dat is gelegen in Motor City, Dubai. Het is uitgerust met een aantal functies die de beste raceervaring bieden aan zowel professionele als amateur race coureurs. Functies zoals FIA-grade tijdwaarneming, toonaangevende veiligheid specificaties, professionele raceliteratuur en een wereldklasse circuit omvatten onder meer:

– FIA-grade tijdwaarneming en racecursus – Dit state-of-the-art tijdwaarnemingssysteem biedt de meest nauwkeurige informatie die beschikbaar is voor racecoureurs, van kwalificatietijden tot rondetijden en kosten.

– Professional Race Services- Dubai Autodrome biedt een aantal professionele racingservices, zoals een team van geschoolde technici, toonaangevende faciliteiten voor motorsport en een racecoördinator die de raceactiviteiten in de gaten houdt.

– Voorzieningen voor veiligheid- Veiligheid wordt niet alleen nageleefd, maar ook toegewijd. De faciliteiten van Dubai Autodrome voldoen aan de veiligheidsnormen gesteld door de FIA (Fédération Internationale de l’Automobile).

– Professional Race Literature- Dubai Autodrome biedt professionele literatuur, inclusief racestrategieën, technische verklaringen over de racecursus en toepassingsrichtlijnen voor gebruik van apparatuur.

– Wereldklasse circuit- het circuit van Dubai Autodrome is uitgerust met een aantal unieke functies, waaronder een 8 meter brede, asfaltomloop, een 6 meter brede binnenbocht en een reeks bochten die kenmerkend zijn voor de rijstijl van de Arabische Golf.

De Dubai Autodrome biedt een unieke ervaring voor autorijders. Met een 8 meter brede, asfaltomloop, een 6 meter brede binnenbocht en een reeks bochten die kenmerkend zijn voor de rijstijl van de Arabische Golf, kunnen rijders een brede waaier aan auto race-ervaringen waarmaken.

Het circuit bevat ook een aantal verschillende lay-outs voor races en trainingen, waaronder een 2,4 km lang circuit, een kort 0,9 km circuit, een rallycross piste en meerdere kartenbaanconfiguraties. Daarnaast bevat de Dubai Autodrome een verwarmd en overdekt kartingcentrum, evenals een verwarmd skidome.

De Dubai Autodrome beschikt ook over meerdere state-of-the-art faciliteiten zoals pit lanes, een winkeltje, en een volledig uitgerust, internationaal erkend autoracecentrum met toegang tot alle apparatuur, dat rijervaringen mogelijk maakt voor zowel ervaren als onervaren rijders.

Dubai Autodrome is dé plek voor autoliefhebbers die een wereldklasse race-ervaring willen beleven. Hier kunnen ze genieten van uitgebreide racing tracks, geavanceerde faciliteiten en de verschillende unieke racestijlen die kenmerkend zijn voor de Arabische Golf.

Dubai Autodrome biedt raceliefhebbers een onvergetelijke ervaring. Het heeft een van de meest geavanceerde race-faciliteiten in de regio, waar liefhebbers van race-ervaringen van de wereldklasse kunnen genieten. Raceliefhebbers kunnen genieten van verschillende tracks, waaronder een 5,39 km lange Grand Prix-baan, een karterbaan, een driftbaan en verschillende andere circuitvarianten.

Ze kunnen ook genieten van verschillende unieke racestijlen die speciaal voor de Arabische Golf worden georganiseerd. Dubai Autodrome staat ook bekend om de hoogwaardige faciliteiten, waaronder een permanente tribune voor meer dan 3000 toeschouwers, een business center met VIP ondernemings faciliteiten en een goed uitgeruste kantine. Bovendien biedt het uitstekende technische ondersteuning en veiligheid faciliteiten voor iedereen die er wil racen. Dubai Autodrome is de beste race-ervaring in de regio, waar liefhebbers kunnen genieten van een uitgebreide racetrack, geavanceerde faciliteiten en unieke racestijlen.

Website Dubai Autodrome

Ook Interessant...