VAE

Legoland water Park Dubai

Legoland water Park Dubai

Legoland Water Park Dubai biedt veel verschillende attracties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van ruim 50 roller coasters, waarvan sommige plotseling duiken onder het water, tot spectaculaire waterglijbanen, er is voor elk wat wils. Legoland Water Park biedt ook heerlijke middagmaaltijden in de trendy Legoland Beach Club, die is uitgerust met een bar en eetgelegenheid. Kinderen kunnen deelnemen aan de spannende bootrace, waar ze kunnen concurreren met andere teams om hun vaardigheden te testen. Er zijn ook vele speelgelegenheden, waaronder het Legoland Aqua Play waar kinderen hun vaardigheden kunnen oefenen in de waterglijbaan. Legoland Water Park Dubai is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een geweldige dag met de hele familie.

Legoland Water Park Dubai is een leuke en spannende plek om een geweldige dag te beleven. Het bevat een scala aan functies zoals spectaculaire glijbanen, waaronder de sensationele Jumping Snake Slides en de Rush Tower, die een spectaculaire ‘free-fall’ ervaring biedt. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor kinderen om van water te genieten met de Aqua Play waar zij hun vaardigheden kunnen oefenen in de waterglijbaan. Naast al dit speelplezier heeft het waterpark ook een aantal maaltijdopties, waaronder een café dat serveert snacks, sapjes en warme dranken. Legoland Water Park Dubai is een geweldige plek om te ontspannen, te genieten en gewoon een heleboel plezier te hebben.

Legoland Water Park Dubai biedt veel verschillende opties voor een geweldige dag vol plezier. Er is een enorm scala aan verschillende activiteiten, van thrill-seeking waterattracties tot gezellige glijbanen. Er is voor elk wat wils om ervan te genieten. In het waterpark is ook een café waar verschillende snacks, sapjes en warme dranken worden geserveerd. U kunt kiezen uit verschillende lekkernijen, zoals burgers, pizza’s, snacks en ijsjes. U kunt ook ontspannen met een lekkere versnapering op het zonneterras. Legoland Water Park Dubai is de perfecte plek om te genieten van een dagje uit met het hele gezin.

Website: Legoland Water Park Dubai

Ook Interessant...