VAE

Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts is een van de meest unieke en interessante plekken ter wereld. Het biedt een aantal attracties zoals motiongate™ Dubai, legoland® Water Park, Bollywood Parks™ Dubai, legoland® Dubai, Riverland™ Dubai, en de Lapita Hotel. Het is een eersteklas vakantiebestemming voor familie-uitstapjes, vakanties en bedrijfsconferenties.

Het heeft een mix van entertainmentmogelijkheden die voor een avontuur en spectaculair uitzicht zorgen. Motiongate™ Dubai heeft meer dan 30 verschillende attracties, waaronder wereldberoemde films zoals DreamWorks Madagascar, The Smurfs, Kung Fu Panda en Shrek. Bollywood Park™ Dubai biedt een unieke combinatie van vier shows: Hindi, Bollywood, Rock & Roll en Dandiya – een danssensatie uit India. Legoland® Dubai biedt meer dan 40 interactieve bouwexperimenten met meer dan 20.000 Lego-bouwstenen. Riverland™ Dubai is een entertainmentmecca waar de bezoekers kunnen genieten van een kosteloos verblijf in een van de cafés of winkels. Lapita Hotel is een luxueus hotel dat een unieke jungle-ervaring biedt, met drie verschillende buitenzwembaden, een spa en vele andere recreatieve activiteiten.

Met deze unieke combinatie van attracties en faciliteiten, is Dubai Parks and Resorts de ideale bestemming voor avontuurlijke reizigers en families op zoek naar een leuke, luxe ervaring.

Dubai Parks and Resorts biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder tal van attracties, zoals opwindende vliegtuig simulatoren, 5D-ervaringen, spannende achtbanen en autoritjes die klaarstaan om je dag avontuurlijker te maken. Ook kun je genieten van live shows, zoals Cirque Du Soleil, en het bekijken van muzikale lichtstralen.

Naast de leuke activiteiten, bieden de resorts van Dubai Parks and Resorts of het hele gezin luxe accommodatie en faciliteiten, zoals een groot buitenbad, fitnesscentrum, spa en kinderclubs voor alle leeftijden.

Er zijn ook tal van leuke restaurants met internationale cuisines waar je kunt genieten van heerlijk eten, en talloze winkels waar je je kunt vergapen aan souvenirs.

Ga je naar Dubai Parks and Resorts, dan kun je rekenen op een unieke, luxe ervaring, waarin je kunt genieten van de attracties, faciliteiten, restaurants en winkels.

Het resort heeft ook een olifantentour, een safaritocht, een aquatisch themapark en een avonturenpark, wat geschikt is voor het hele gezin. Je kunt ook genieten van de restaurants en winkels van het resort, waar je souvenirs kunt kopen om te koesteren en herinneringen te maken aan je verblijf in het koninkrijk. Dubai Parks and Resorts is de perfecte plek om een onvergetelijke ervaring te beleven met het gezin, met tal van attracties, restaurants en winkels om je verblijf in het paradijs compleet te maken.

Website: Dubai Parks and Resorts

Ook Interessant...