VAE

The Green Planet in Dubai

The Green Planet in Dubai

De Green Planet in Dubai is een interactieve educatieve tuin die wordt gebruikt om bezoekers meer te leren over het milieu en het behoud van de aarde. Het biedt verschillende functies om dit te ondersteunen, zoals lezingen, workshops, educatieve tentoonstellingen, leeslokalen, bioscoop en een biolab. Ze bieden ook verschillende live presentaties over de aarde, zoals de forest show en de koalapod.

Er is een verzameling van meer dan 3000 zoogdieren, inclusief exotische en bedreigde diersoorten. Bezoekers kunnen meer leren over het milieu en de bescherming van de natuur. De Green Planet biedt ook educatieve rondleidingen, waardoor bezoekers de kans krijgen om deze prachtige tuin op een informatieve manier te leren kennen. Het is een leuke, interactieve ervaring die zal helpen bij het verspreiden van milieubewustzijn bij de bezoekers.

The Green Planet in Dubai is een eco informele tuin die is ontworpen voor het onderwijs en bewustzijn. Bezoekers krijgen de kans om deze prachtige tuin te leren kennen op een informatieve manier. Er zijn interactieve tentoonstellingen beschikbaar om milieubewustzijn bij bezoekers te verspreiden. De tuin heeft ook partnerschappen met verschillende organisaties om het milieubewustzijn van bezoekers te vergroten.

De tuin biedt ook unieke functies, zoals een educatieve interactieve tentoonstelling, onderdompeling en educatieve workshops. Deze workshops worden gegeven door gecertificeerde professionals die bezoekers kunnen leren over planten en dieren in de omgeving. Er zijn ook veel educatieve leesmateriaal en uitstapjes beschikbaar voor degenen die willen leren.

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan verschillende activiteiten die zijn georganiseerd door de tuin. Denk aan filmvertoningen, kunstprojecten, spelactiviteiten en vele andere interessante activiteiten. Bovendien zijn er tal van attracties zoals dierenpresentaties, verkennings paden en tuinmuziek.

The Green Planet in Dubai is een geweldige plek om de natuur en de cultuur van de stad te ervaren. Bezoekers die een bezoek brengen aan de tuin, krijgen niet alleen de kans om milieubewustzijn te vergroten, maar ook om te genieten van de interessante activiteiten die de tuin te bieden heeft.

De Green Planet in Dubai is een kans om je milieubewustzijn te vergroten en om te genieten van verschillende activiteiten. Bezoekers die de tuin bezoeken, kunnen een unieke ervaring opdoen dankzij de verschillende activiteiten die de tuin te bieden heeft. Deze activiteiten omvatten vaaractiviteiten zoals boottochten rond de tuin, waar u een verscheidenheid aan planten en dieren kunt zien. Er zijn ook excursies beschikbaar waar u interessante informatie over de tuin kunt leren.

U kunt ook genieten van het uitzicht op het water en de spectaculaire zonsondergang vanaf de tuin. De Green Planet heeft ook een kleine winkel en een cafetaria, waar bezoekers wat kunnen eten en drinken. Als u een bezoek brengt aan de tuin, kunt u ook genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende platteland. Bezoekers kunnen ook genieten van de prachtige installaties en kunstwerken die door kunstenaars worden vervaardigd. De Green Planet biedt een unieke ervaring vol avontuur en activiteiten die je nooit zult vergeten.

website: The green Planet Dubai

Ook Interessant...