VAE

Dubai Frame

Dubai Frame

Dubai Frame is een enorme attractie die meer biedt dan een geweldig uitzicht. Het biedt een innovatieve ervaring die bezoekers de mogelijkheid geeft om de meest iconische bouwwerken van de stad te zien. Deze attractie is gevestigd in Zabeel Park, in het centrum van de stad.

Bezoekers kunnen genieten van een indrukwekkend uitzicht over de hele stad, met zowel het moderne als het historische Dubai in het zicht. Het frame is 150 meter hoog en biedt een 360 graden panoramisch uitzicht. Het is een echt technologisch hoogstandje, uitgerust met 4D-ervaringen, multimedia en meer.

Bezoekers kunnen ook genieten van een virtuele show die bij elk frame hoort. Deze unieke ervaring biedt een kijkje in de geschiedenis van Dubai en toont het contrast tussen traditioneel en modern. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de tientallen culturele en artistieke voorzieningen die op het dak van het kader zijn geïnstalleerd.

Bezoekers kunnen ook een deel van de toekomst van de stad ervaren, met het frame dat bijdragen aan een frisse lucht, natuurzones en meer. Verder kan het frame worden gebruikt als bekroning van een bezoek aan Dubai. Het is een magische plek die het vermelden waard is.

Dubai Frame is een waardevolle toevoeging aan de stad Dubai. Het is een imposant bouwwerk dat door de stad loopt en dat een technologisch hoogstandje is. Het is een driedimensionaal framescherm dat is ontworpen door Fernando Donis, een Spaanse architect. Het frame is meer dan 150 meter hoog, bijna 93 meter breed en is de thuisbasis van een serie indoor, outdoor en ondergrondse ruimtes.

Het frame biedt rondom een prachtig, ongehinderd uitzicht op de stad, de golfbaan en de woestijn. Het frame zal bijdragen aan een frisse lucht, natuurgebieden en meer. Praktisch gezien kan het frame worden gebruikt als bekroning van een bezoek aan Dubai. Het is een magische plek die het vermelden waard is. Bovendien biedt het frame de bezoeker de kans een spectaculair, dubbelzijdig uitzicht over de stad en de woestijn te bewonderen. Kortom, Dubai Frame maakt van Dubai een absolute must-see.

Dubai Frame is een kunstwerk dat de stad Dubai van een ander perspectief toont en de skyline van Dubai onthult. Het is ontworpen als een gouden, 150 meter hoge rechthoek en omvat een museum, kunstexposities, een panoramisch uitzicht en een lift. Het frame staat in de oude, oostelijke stad van Dubai en bevindt zich in de buurt van andere bezienswaardigheden, zoals de oude Dubai Creek, historische gebouwen en de oude markt.

Het frame is opgetrokken uit staal dat gecoate is met gouden folie en is ontworpen om mensen te laten genieten van prachtige uitzichten op 195 meter hoogte. Het frame brengt de klassieke skyline van Dubai en de moderne skyline samen in een hoogwaardige esthetische combinatie. Het Dubai Frame wordt beschouwd als een van de meest unieke bezienswaardigheden van de regio en heeft een enorme toeristische, culturele en economische waarde. Het Frame is een unieke combinatie van historie, cultuur en moderniteit die een bezoeker alle mogelijkheden biedt om Dubai vanuit een totaal ander perspectief te beleven.

Dankzij de verschillende lagen aan activiteiten en bezienswaardigheden binnenin het Dubai Frame is er voor ieder wat wils. Het frame biedt innovatie en dynamiek met verschillende culturele activiteiten, evenementen, toeristische attracties en technologische ervaringen. Het Dubai Frame is niet alleen een bezienswaardigheid, maar biedt ook een unieke ervaring voor bezoekers. Het frame is een van de meest verrassende attracties in de stad en biedt bezoekers een unieke kans om de stad vanuit een ander perspectief te bewonderen en te ervaren. Het Dubai Frame is een unieke optie voor degenen die de stad vanuit een ander perspectief willen bezoeken en de skyline van de stad mee willen maken.

Ook Interessant...