VAE

OliOli® – Dubai’s First Experiential Play Museum

OliOli® - Dubai's First Experiential Play Museum

OliOli® Dubai’s eerste ervaringsspel museum is een plek van magische avonturen voor kinderen van alle leeftijden. OliOli® biedt kinderen, ouders, begeleiders en andere bezoekers een unieke fysieke en interactieve speelomgeving. Het museum biedt zevenduizend vierkante meter aan uitdagende en vooruitstrevende speelactiviteiten die kinderen aansporen om creatief en leergierig te spelen. Dit museum biedt een kleurrijke mix van lokale en internationale bekende kunststukken, die samen functies bieden zoals klimmen, klauteren, schommelen, glijden, springen, rollen, draaien, lopen, balanceren, reizen, schilderen en veel meer.

Er zijn ook interactieve installaties, zoals een kleine voetbalkooi, 3D-projectie, en een 360-graden-video-ervaring. OliOli® biedt ook elke dag gratis workshops, lezingen en evenementen met kunstenaars, muzikanten, verhalenvertellers, wetenschappers en meer. Met OliOli® als een van de weinige kinderplekken in het land, kunnen kinderen hun creatieve energie uiten en dingen leren in een sfeer die laatste lachende gezichten achterlaat. En het beste van alles – OliOli® is een goedkope manier voor familie en vrienden om een leuke tijd te hebben!

OliOli® in Dubai is een eerste ervaringsmuseum dat het idee van energie uiten en leren laat beleven in een leuke en plezierige sfeer. OliOli® is een betaalbare manier voor gezinsleden en vrienden om samen plezier te maken. Het museum biedt meerdere functies die een bezoek leuker maken zoals het boeiende en interactieve speelgebied, verschillende educatieve functies zoals 3D-printen, game-ontwikkeling en software schrijven, een entertainment hal met films, een makerspace, een onderzoekslaboratorium en vele andere leuke activiteiten. OliOli® biedt ook doe-het-zelf-workshops aan waar kinderen kunnen leren bouwen, coderen, 3D-modelleren en meer.

Kinderen kunnen ook leuke apparaten zoals een 3D-printer gebruiken, wat het leren en ontdekken van dingen en verschillende ontwerpen nog interessanter maakt. OliOli® biedt een uniek en interactief platform waar kinderen op een leuke en educatieve manier kunnen leren, creatief kunnen denken en vermaken. Laat uw kinderen genieten van de enerverende ervaring van OliOli® in Dubai!

OliOli® – Dubai’s First Experiential Play Museum biedt een unieke en interactieve manier voor kinderen om op een leuke en educatieve manier te leren, creatief te denken en zich te vermaken. Laat uw kinderen genieten van de enerverende ervaring van OliOli® in Dubai!

OliOli® biedt tal van leuke functies zoals vele interactieve gebieden zoals de Splash Town, waar kinderen kunnen genieten van de waterkracht van de Aqua Mushroom, de Balloonery waar ze leren over luchtstroming, en het Slider Coaster waar ze verschillende soorten kleine glijbanen zullen ontdekken.

Er zijn ook verdiepende leeractiviteiten zoals de Light Playground, waar kinderen hun eigen lichtontwerp kunnen creëren door verschillende lichtpatronen te combineren. Ook kunnen kinderen deelnemen aan de muziekworkshops van OliOli®, waar ze kunnen leren over muziekproductie en leren spelen met elektronische instrumenten.

De Senses Lab is een bijzonder gedeelte, waar kinderen kunnen leren over wetenschappelijke concepten zoals potentiaalverschil, elektrische stroom en magnetisme. Daarnaast biedt OliOli® ook een reeks verschillende leuke activiteiten zoals het maken van gezichtsmaskers, het kijken naar 3D-films, het oplossen van puzzels en het creëren van kunstwerken.

Het OliOli®-museum biedt een unieke, leuke en interagerende ervaring, waar kinderen kunnen leren, leuke dingen kunnen maken en zich urenlang kunnen vermaken. Laat uw kinderen imponeren door het OliOli®-museum en geef ze de mogelijkheid om te ontdekken, te leren en te genieten.

Website : OliOli®-museum

Ook Interessant...