VAE

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Het Dubai Miracle Garden is een prachtig tuinencomplex in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het tuincomplex biedt een meer dan 72.000 vierkante voet van tuin die gevuld is met meer dan 45 miljoen kleurrijke bloemen in verschillende soorten en maten. De tuin is echt een plek die alle natuurliefhebbers zou moeten bezoeken, met zijn kleurrijke grondstukken en weelderige omgeving.

Het Dubai Miracle Garden heeft ook een aantal unieke functies die voortbouwen op het prachtige landschap. Er is bijvoorbeeld de grootste verticale tuin in de wereld, waar bloemen in verschillende kleuren langs een kunstmatig ontstaan ​​wand lopen. Er is ook een tuin die lijkt op een prachtig kasteel, gemaakt van bloemen en decoraties, waarvan de verschillende torens mijlenver verstrikt kunnen worden.

Verder zijn er nog vele andere functies die het Dubai Miracle Garden een bezoek waard zijn, waaronder verlichte grachten met prachtige bloemenarrangementen erlangs, een beeldhouwerijtuin met beeldhouwwerken die met bloemen zijn bedekt, en een paar dierenhutten waar bezoekers de plaatselijke dieren kunnen observeren. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan verschillende attracties in het park, waaronder karren, glijbanen, trampolines, klimmuren, paardrijden en meer. Kortom, het Dubai Miracle Garden is een prachtige plek om te bezoeken en biedt een unieke ervaring die je nergens anders ter wereld vindt.

Dubai Miracle Garden is een prachtige locatie die een unieke ervaring biedt. Er is voor ieder wat wils, van prachtige bloemtuinen, koele brunches, wellness onderdelen, kindvriendelijke attracties zoals karren, glijbanen, trampolines, klimmuren, paardrijden en meer. Het garden biedt een verscheidenheid aan dingen te doen, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Een bezoek aan dit mooie park is een must-do voor iedereen die Dubai bezoekt. Ervaar de oneindige schoonheid en magie van Dubai Miracle Garden, een plek die je nooit zult vergeten.

Dubai Miracle Garden is een van de meest bezochte bezienswaardigheden in de emiraten. De prachtige tuin is een oase van kleur, schoonheid en magie. Het is bezaaid met kunstig ontworpen bloem muurschikkingen, kleurrijke bloemenheuvels en meer dan 45 miljoen bloemen en boeketten. Bezoekers kunnen genieten van een magische wonderwereld vol kleurrijke bloemen, waaronder roze en paarse bogen, bogen met licht, schitterende waterfonteinen, bloemenlabyrinten en magische tuinen. Het park biedt ook verschillende attracties, zoals een kinderpretpark, openluchtconcerten, Turks theater optredens en openlucht komedie-shows.

Het park heeft ook een unieke museum tour met meer dan tien verschillende culturele exposities. Gasten kunnen genieten van verschillende culinaire opties, waaronder prachtig thema diners, evenals live entertainment voor alle leeftijden. Dubai Miracle Garden is de perfecte plek voor iedereen om te ontspannen, genieten en inspiratie op te doen: het biedt een levendige omgeving en een unieke ervaring. Een bezoek aan dit paradijs van schoonheid, magie en avontuur zal zeker zijn weerslag laten op alle bezoekers.

Website: Dubai Miracle Garden

Je hoeft niet urenlang in de rij te staan om kaartjes te kunnen kopen. Dat kan hier in Nederland al online. a) goedkoper dan in Dubai, b) direct naar binnen

Ook Interessant...