VAE

Blue waters in Dubai

Blue waters in Dubai

Blue Waters Dubai is een rustig, stijlvol resort dat prachtig is gelegen aan de erg populaire Jumeirah Beach. Met adembenemende uitzichten biedt dit resort een aantal verleidelijke functies. Geniet van de internationale keuken bij Shorehouse Restaurant, waar u kunt genieten van zeezicht. Blijf actief met geavanceerde fitnessfaciliteiten, een indoor fitnessruimte en een buitenzwembad. Verken ook het 12 hectare groot Nurai Island, waar u een zwembadstrand, een spa en een thema-averij kunt bezoeken. Blue Waters Dubai is een prachtig resort voor een ultieme vakantie in de stad.

Blue Waters Dubai is de perfecte plek om te ontspannen. Het resort beschikt over een zwembadstrand, een spa en een thema-averij, waardoor u een ultieme luxe ervaring krijgt. De gigantische 12 hectare Nurai Island is een paradijs op zich, met zwembaden, stranden, waterpretparken, restaurants en nog veel meer. Blue Waters Dubai biedt ook toegang tot het privé-eiland Blue Pearl, gelegen in het midden van de baai, dat een eilandparadijs is waar u kunt genieten van het exclusieve nachtzicht. Bezoekers kunnen ook genieten van het uitzicht op de skyline van Dubai terwijl ze genieten van de faciliteiten van Blue Waters en alle activiteiten op Nurai Island. In dit prachtige resort komt luxe samen met de eenheid van de natuur. Blue Waters Dubai is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke luxe ervaring.

Blue Waters Dubai is een eersteklas luxeresort gelegen op Nurai Island, Abu Dhabi. Het typisch Aziatische thema, gecombineerd met hedendaagse luxe, biedt een unieke ervaring en geeft het een verfijnde identiteit. Blue Waters Dubai biedt een luxueuze accommodatie en allerlei activiteiten, waaronder een prachtig strand, diverse restaurants, een spa en wellness, ontspannende watersport activiteiten, boottours, weekenduitstapjes, dagtrips en nog veel meer. Er zijn ook speciale arrangementen voor gezinnen en koppels, die kunnen genieten van de verschillende services en faciliteiten die het resort te bieden heeft.

Bezoekers van Blue Waters Dubai kunnen genieten van de unieke Aziatische architectuur, het luxe kamperen, het ontspannen langs het strand en het bekijken van de prachtige zonsondergang. Het resort biedt ook een aantal unieke activiteiten, zoals een luxe boottocht, een avond met Aziatische muziek en dans, strand barbecue, een peddeltour, een kajaktour, een tocht over het meer en nog veel meer. Blue Waters Dubai biedt een ultieme ervaring die je nooit zult vergeten.

Ook Interessant...