VAE

Jumeirah Beach

Jumeirah Beach

Jumeirah Beach biedt veel verschillende functies aan iedereen die op zoek is naar een plek om te ontspannen en te genieten. Het ligt aan de oostelijke kust van Dubai in de Emiraten en het wordt beschouwd als een van de beste stranden in de wereld. De stranden zijn verdeeld in twee secties, Jumeirah Public Beach en Jumeirah Beach Resort.

Jumeirah Public Beach is een openbaar strand met prachtig wit zand, kristalhelder water en een verbluffend uitzicht op de kust. Met bad-en zwemfaciliteiten, ligbedden, strandhuisjes en strandactiviteiten is er iets voor iedereen. Er zijn ook veel restaurants, winkels en cafe’s in de buurt om u te voorzien van een lekkere maaltijd.

Aan de andere kant, Jumeirah Beach Resort is het voorrecht van de rijken en beroemdheden en biedt een luxe ervaring. Het is de thuisbasis van de beroemde Burj Al Arab en is omgeven door een prachtige tuin. Het biedt luxe accommodatie, exclusieve stranden, gerenommeerde restaurants, bars en spa faciliteiten. U kunt ook genieten van verschillende watersporten en andere strandactiviteiten zoals parasailing, waadpakken, jetskiën en duiken.

Jumeirah Beach is een van Dubai’s populairste stranden. Het is een schitterend, wit gekleurd strand met voldoende faciliteiten voor iedereen, van kinderen tot volwassenen. Er zijn vele gerenommeerde restaurants, bars en spa faciliteiten beschikbaar, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. U kunt ook genieten van verschillende watersporten zoals parasailing, waadpakken, jetskiën en duiken. Voor wie van duikstekken houdt, is Jumeirah Beach de perfecte plek.

Er zijn veel interessante duikplekken, zoals de Duiktuin, waar bezoekers kunnen genieten van het schitterende onderwaterleven. Er is ook het Crescent strand, waar u mooie luchtfoto’s kunt maken. Er is ook een promenade, waar bezoekers langs de kust kunnen lopen en genieten van de mooie haven. Jumeirah Beach biedt ook een unieke ervaring, aangezien er een selectie is van prachtige zwembaden en verlichte zwembaden. U kunt genieten van een aantal prachtige restaurants en bars en de beste winkels om souvenirs mee te nemen. Er zijn ook veel bezienswaardigheden op het strand, waar bezoekers kunnen genieten van de schoonheid van dit prachtige strand.

Jumeirah Beach is een van de meest populaire stranden in Dubai, gekenmerkt door een prachtig landschap en meer dan 4 km. adembenemende ligweide. Het biedt een verscheidenheid aan luxe restaurants en bars waar je kunt genieten van de beste gerechten die de stad te bieden heeft. Er zijn ook veel winkels waar je souvenirs kunt vinden, waaronder een aantal traditionele winkels die gevuld zijn met authentieke Arabische stukken.

Bezoekers kunnen ook ontspannen op het strand, terwijl ze genieten van de prachtige wandelingen over het strand, verblijven in de strandhotels en de prachtige zonsondergangen bewonderen. Er zijn ook verschillende andere bezienswaardigheden die u op Jumeirah Beach kunt bezoeken, waaronder het Beit Al Wakeel museum, het Jumeirah Mosque en het woestijnleger.

Ook Interessant...