VAE

Dubai Garden Glow

Dubai Garden Glow

Dubai Garden Glow is een spectaculair verlichtingstheater opgezet in Al-Hafeez park in Dubai. Het heeft een gebied van meer dan 40.000 m² en heeft een kleurrijk spektakel met meer dan 3 miljoen LED-lampen verspreid over het park.

Bezoekers van Dubai Garden Glow kunnen verschillende kunstwerken op het gebied van kunst, cultuur en amusement bewonderen, waaronder een dinosaurusparadijs, 3D-beelden van beroemdheden en een miniatuurweergave van de 7 emiraten. Het amusement omvat ook een surrealistisch labyrint en een kleurrijk meer dat in de avond oplicht.

Bezoekers kunnen ook verschillende attracties in het park bezoeken, waaronder monorail ritten maken, licht en laserstralen en laserlichtshows. Er is ook een reeks kleurrijke restaurants in het park waar bezoekers excuses kunnen maken voor een heerlijk diner.

Dubai Garden Glow biedt een unieke en ongeëvenaarde ervaring voor bezoekers. Het park is open van 18:00 tot 24:00 uur en heeft plek voor maximaal 25.000 bezoekers, dus zorg ervoor dat u er vroeg bij bent om van het schitterende spektakel te genieten. Aarzel niet om Dubai Garden Glow te bezoeken en een memorabele ervaring te hebben!

Dubai Garden Glow is een van de grootste verlichtingsfestivals ter wereld, georganiseerd voor maximaal 25.000 bezoekers. Het is een prachtig schouwspel, waar bezoekers van alles kunnen verwachten, waaronder een verlichte reuzenrad, een groene tuin en een magische diershow. Voor kinderen is er een educatieve 3D-kunstinstallatie, waarmee ze hun kennis over de natuur kunnen uitbreiden.

Daarnaast bieden ze ook workshops aan over kunst en cultuur, waar bezoekers meer kunnen leren over de lokale cultuur. Dit alles wordt verlicht door verschillende kleuren, waardoor het een magische ervaring wordt. Aarzel dus niet om van dit schitterende spektakel te genieten, waarvan je in alle stilte kunt genieten. Kom er dus vroeg bij om een memorabele ervaring op te doen bij het Dubai Garden Glow festival!

Neem deel aan het Dubai Garden Glow Festival en beleef een magische avond! Ontdek een bijzondere verzameling van kunstwerken en interactieve projecten, waaronder gloeiende gebouwen, helder verlichte luchtballonnen en een gigantisch lichtend vuurwerk. Het festival presenteert wereldklasse entertainment, waaronder licht- en muziekshows, live kunst, kinderactiviteiten en vele andere activiteiten die bezoekers de kans geven om de magie van het festival te proeven.

Geniet van kunstwerken gemaakt door internationale kunstenaars en bewonder het opzienbarende decor met bijzondere effecten. Er zijn ook amusementstenten, restaurants en winkels die de avond nog feestelijker maken. Met zijn prachtige kleuren en schitterende lichtshows is het Dubai Garden Glow-festival een unieke ervaring waar elke bezoeker van zal genieten.

Website: Dubai Garden Glow

Ook Interessant...