VAE

Wat te doen in de Verenigde Arabische Emiraten?

Wat te doen in de Verenigde Arabische Emiraten?

De Verenigde Arabische Emiraten bieden een verscheidenheid aan activiteiten om uit te kiezen. Of u nu veeleisende avonturen zoekt of kalmere escapades, er is iets voor iedereen. Er zijn werelds bekende attracties zoals Burj Al Arab, Aquaventure Park, Jumeirah Beach en Ferrari World Abu Dhabi, maar ook prachtige stukken natuur zoals Hatta Mountain Park, Mamzar Park en Wadi Adventure. U kunt ook watersporten beoefenen zoals kajakken, duiken en snorkelen bij de vele kusten en eilanden.

Voor gezinnen die op zoek zijn naar iets speciaals, zijn er tal van pretparken en educatieve bezienswaardigheden zoals Dubai Miracle Garden, Dubai Mall Aquarium en het Dubai Science Center. U kunt ook genieten van beroemde moskeeën, zoals de Sheikh Zayed Grand Mosque of kunstmusea zoals het Louvre Abu Dhabi. Of u nu in Abu Dhabi of Dubai bent: er is iets voor iedereen in de Verenigde Arabische Emiraten!

Er zijn tal van opties in de Verenigde Arabische Emiraten. Er zijn wereldberoemde moskeeën zoals de Sheikh Zayed Grand Mosque of het Louvre Abu Dhabi dat kunstmusea aanbiedt. Je kunt ook genieten van ultramoderne malls, prachtige stranden, avontuurlijke woestijn safaris en luxe restaurants. Er is iets voor iedereen, dus waar je ook bent in de Emiraten, je zult volop plezier hebben.

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een geweldige bestemming voor de avonturiers, shopaholics, strandliefhebbers en gastronomische kenners. De ultramoderne malls bieden een geweldige ervaring vol winkelopslag en dineren. Bezoek de bezienswaardigheden zoals de Dubai Mall of Abu Dhabi’s Marina Mall en ervaar het glamoureuze leven van Emirati’s.

Maak ook een bezoek aan het ongelooflijk mooie strand van Jumeirah Beach, waar je kunt genieten van de zon of watersporten zoals kanoën. Voor degenen die op zoek zijn naar meer avontuur, bieden de woestijnsafari’s een spannende ervaring met ritjes in zandbakken. Ter afsluiting van een prachtige dag kunt u ook genieten van luxe restaurants, waar u geniet van traditionele maaltijden en lokale Smaak. Dus waar u ook bent in de Emiraten, er is iets voor iedereen om van te genieten!

Ook Interessant...