VAE

Woestijnsafari in Dubai

Woestijnsafari in Dubai

Ben je in Dubai dan ontkom je er niet aan. Naast die hele hoge wolkenkrabbers ligt een heuse Arabische woestijn. Die grote zandbak waar Dubai tenslotte uit is ontstaan! Je kunt alleen of samen met je familie of vrienden een woestijnsafari gaan ondernemen. Heel spannend dat kan ik u beloven.Je gaat met een 4WD de woestijn in. De chauffeur heeft ervaring en weet hoe hij heuvels op en af moet rijden. De banden worden voordat de tocht begint van spanning afgehaald om zodoende meer grip op het rulle zand te krijgen.

Vet Cool die woestijnsafari in Dubai!

Onze gids Stanley uit Nigeria was a hell of a driver. Hij vertelde ons dat hij al meer dan 10 jaar dit werk doet in Dubai. Hoe meer complimenten we hem gaven over zijn rijvaardigheid, des te meer capriolen hij ging uithalen om ons te imponeren. Cool, Vet, hoe noem je dat in goed Nederlands?

Na de tocht door de woestijnheuvel bracht Stanley ons naar een Bedoeïen plaats waar we konden BBQ’en en konden genieten van een prachtige buikdanseres. Er was daar gelegenheid om op een kameel te rijden. Ook gedaan dus !

Woestijnsafari in Dubai

Dat beest zakt door eerst zijn knieën anders heb je een ladder nodig om erop te klimmen. Eenmaal stevig in het kamelenzadel gezeten ga je een tocht(je) maken en na afloop zakt hij weer door zijn knieën en kun je afstijgen. Dat gaat met nogal met geweld en het is zaak om je stevig vast te houden aan dat kameelzadel want anders wordt je gelanceerd en ga je niet op de normale wijze naar beneden. Al met al een hele leuke ervaring om zo’n safari mee te maken. Moet je zeker doen als je naar Dubai gaat. Toppertje!

Kaartjes voor zo’n safari kun je in je hotel wel kopen. Customer service regelt dat wel voor je. Wil je minder betalen dan daar in Dubai dan kun je in Nederland alvast kaartjes bestellen. En… natuurlijk goedkoper hier dan daar . We blijven tenslotte zuinige Hollanders.

Vanaf ca. €50,00 per persoon

klik hier voor meer informatie

 

 

Ook Interessant...