VAE

Winkelcentrum Mall of the Emirates

Winkelcentrum Mall of the Emirates

Op Mall of the Emirates kunt u genieten van een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en entertainmentmogelijkheden. Het is de perfecte plek om een dag volplezier te beleven. Geniet ervan om uw dagen te doorbrengen bij het meest luxueuze winkel- en entertainmentcentrum in de stad.

Kies uit meer dan 500 winkels, waaronder grote internationale merken, modische boetieks, lifestyle-winkels en kinderwinkels. Bovendien zijn er liefst 100+ restaurants waarmee je de boel kunt opvrolijken met heerlijke lekkernijen. Verken Snow Park, wat een echte sneeuwparadijs is. Ontdek KidZania, een educatieve stad waar kinderen kunnen leren door te spelen. Geniet van vele live-entertainment optredens. Het Mall of the Emirates is zekers het bezoeken waard!

Mall of the Emirates is een paradijs voor winkel- en entertainmentliefhebbers. Het 275.000 vierkante meter grote winkelcentrum heeft meer dan 500 winkels en 80 eetgelegenheden die voedsel vanuit alle werelddelen serveren.

Het winkelcentrum biedt ook een spectaculaire indoor ski-locatie: Ski Dubai, een sneeuwparadijs met een oppervlakte van 22.500 vierkante meter. Er zijn 5 pistes van verschillende moeilijkheidsgraden en de opvallende berg raakt een hoogte van 85 meter. Skiën en snowboarden zijn hier mogelijk.

KidZania is een educatieve stad waar kinderen dichtbij huis kunnen leren en spelen. Kinderen kunnen ervaringen op doen in de maatschappij door hun eigen carrière te simuleren en verschillende verantwoordelijkheden aan te nemen.

Veel bezoekers van Mall of the Emirates kunnen ook genieten van vele live-entertainment optredens, waaronder voorstellingen en competities. De avonden zijn gevuld met kunst, muziek en komedie evenementen.

Mall of the Emirates is zeker een bezoek waard. Het biedt een mooie mix van winkelen, entertainment en educatie in een wereldklasse omgeving. Het biedt ook een diversiteit aan geweldige evenementen, waaronder kunstexposities, muziekoptredens en komedieshows. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in educatieve activiteiten, heeft het mall workshops voor volwassenen georganiseerd, evenals lezingen en optredens voor de jeugd. Nu kunt u shoppen en entertainment combineren met een leerzame ervaring. Dit is zeker een must-see attractie voor bezoekers aan de stad.

Ook Interessant...