VAE

Ras al Khor Wildlife Sanctuary in Dubai

Ras al Khor Wildlife Sanctuary in Dubai

Ras al Khor Wildlife Sanctuary in Dubai is een unieke plaats waar bezoekers kunnen genieten van een enorme verscheidenheid aan vogels, zoogdieren en reptielen. Het gebied is gelegen aan de monding van de Dubai Creek, waardoor het een perfecte locatie is om de prachtige wilde dieren in hun natuurlijke habitat te observeren.

Het Ras al Khor Wildlife Sanctuary biedt verschillende functies, zoals educatieve tours, het organiseren van workshops, fotografie tours en boot tours. Er is ook voldoende ruimte voor geluidsarme activiteiten, zodat bezoekers in alle rust kunnen genieten van de adembenemende schoonheid van deze unieke plaats.

Bovendien biedt het Wildlife Sanctuary een verscheidenheid aan educatieve programma’s voor scholen en gemeenschappen in de omgeving. Deze programma’s ondersteunen de nationale natuurbeschermingsrichtlijnen, waardoor bezoekers kunnen leren hoe ze moeten omgaan met de lokale fauna en flora.

Het Wildlife Sanctuary biedt ook een aantal leuke activiteiten, waaronder het kijken naar de verschillende vogels die hier voorkomen, de betoverende zonsondergangen, en het voeren van roofvogels.

In het Wildlife Sanctuary kunnen bezoekers ook een rondleiding door het Centrum voor Milieuonderzoek en Educatie volgen. Dit centrum biedt informatie over het gebied, milieueffecten en natuurbescherming.

Kortom, het Ras al Khor Wildlife Sanctuary biedt een uitzonderlijke ervaring voor iedereen die van de natuur houdt. Door activiteiten en educatieve programma’s te bieden, staan ​​we bezoekers toe om de natuur te ontdekken en de natte habitat te ondersteunen.

Ras Al Khor Wildlife Sanctuary is een uniek natuurgebied in Dubai waar u meer dan 400 verschillende vogelsoorten kunt zien. Het beschermde gebied is een uitgelezen plek voor één die van de natuur houdt en een ervaring om nooit te vergeten.

Om dit prachtige gebied te ontdekken en te ondersteunen, biedt Ras Al Khor Wildlife Sanctuary een verscheidenheid aan activiteiten en educatieve programma’s voor bezoekers. U kunt onder andere een wandelpad volgen, de vogels spotten met behulp van een kijkdoos en deel uitmaken van verschillende educatieve activiteiten.

Bovendien bezit Ras Al Khor Wildlife Sanctuary verschillende mangrove wouden, waterlopen, modderbanken en moeraslanden dat bezoekers toestaat het leven te verkennen dat hier te vinden is. Er worden ook gidsen en workshops aangeboden die bezoekers helpen om het gebied beter te begrijpen en de omringende habitat te steunen.

Kortom, Ras Al Khor Wildlife Sanctuary is de perfecte plek om te genieten van de natuur en de schoonheid die het te bieden heeft. Of u nu vogels wilt spotten of wilt meedoen aan educatieve programma’s, deze plek zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Ras Al Khor Wildlife Sanctuary in Dubai is een prachtige plek om te genieten van de natuur. Het gebied beslaat 6 km² met mangrove vijvers, rietzwampen en een zoutvlakte die het habitat biedt voor ongeveer 313 soorten vogels. Je kunt er ook kiezen om mee te doen aan educatieve programma’s zoals lezingen, excursies en workshops. Ras Al Khor Wildlife Sanctuary biedt ook waarnemingen van vogels, dieren in hun omgeving en een informatiecentrum.

Het gebied is goed toegankelijk, met wandelpaden, uitkijkpunten en diverse activiteiten die er worden aangeboden. Er is ook een bezoekerscentrum waar je meer kunt leren over de natuur. Er worden ook tal van evenementen zoals schilder wedstrijden, kunstactiviteiten en leuke gamedagen georganiseerd. Bovendien is er een souvenirwinkel waar u aandenkens kunt kopen. Ras Al Khor Wildlife Sanctuary is de perfecte plek om te genieten van de natuur en de schoonheid die het te bieden heeft. Of u nu vogels wilt spotten of wilt meedoen aan educatieve programma’s, deze plek zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Ook Interessant...