VAE

Sharjah Aquarium in Dubai

Sharjah Aquarium in Dubai

Kort na de opening in 2011, verwierf Sharjah Aquarium in Dubai snel bekendheid door toeristen. Het aquarium bevindt zich in het Buhairah Corniche gebied en biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder aquaria, robuuste waterattracties, waaronder het Shark Tunnel, Aquabatic Shows, bestaande uit onderwaterrobots, haaienparades, haaienvoeding en veel meer. Ook kan je hier kajakken, duiken, snorkelen, strandwandelingen en andere wateractiviteiten doen.

Sharjah Aquarium heeft ook een educatief centrum waar kinderen kunnen leren over waterdiertjes. Er zijn ook educatieve programma’s die door gekwalificeerde instructeurs worden gegeven. Deelname aan deze programma’s biedt kinderen de kans om dierlijke habitat en levenscyclus te leren, terwijl ze met echte waterdieren in contact komen. Sharjah Aquarium is een plek om te genieten van een geweldig bezienswaardigheid en een onvergetelijke ervaring.

Sharjah Aquarium biedt een grote verscheidenheid aan mariene habitats om te verkennen en te ontdekken. U kunt genieten van koraalriffen, mangrovebossen, koraalstranden en veel meer. Bovendien biedt het Aquarium educatieve mogelijkheden om de leerlingen de basisprincipes van de oceanische habitat en levenscyclus te leren, terwijl ze met echte waterdieren in contact komen. Naast het verkennen van de aquariumtuin, kunnen bezoekers genieten van de prachtige oceanische exposities en workshops. Sharjah Aquarium is een plek om een geweldig bezienswaardigheid te ervaren en een onvergetelijke ervaring te hebben.

Sharjah Aquarium is een geweldige bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een leuke dag vol avontuur en verschillende soorten soorten leven. Hier kunnen bezoekers genieten van de prachtige oceanische exposities en workshops, waaronder het verkennen van het rif, een tunnel, een kinderzone en een interactieve Educatieve Centrum. Er zijn ook interessante workshops zoals natuur- en mariene biologie, oceanografie, mariene kunst en fotografie.

Kinderen zullen zich zeker amuseren met een waaier van waterpret met drie waterglijbanen en een speelzone. Vermomde als een piratenboot, is er een schat aan onderwatervissen en andere soorten. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen bij de ‘Dolphinarium’, waar ze de kans hebben om de schoonheid van de dolfijnen te ervaren. Dit is een fantastische plaats voor elke gelegenheid, waar je onvergetelijke herinneringen kan maken. Sharjah Aquarium biedt een unieke ervaring voor bezoekers met prachtige oceanische bezienswaardigheden en interessante workshops.

Ook Interessant...