VAE

Legoland® Dubai

Legoland® Dubai

Legoland® Dubai is perfect voor een onvergetelijke dag vol plezier voor het hele gezin! Er is iets voor iedereen, van avontuur om te ontdekken, interactieve spelletjes, shows om naar te kijken en een enorm aantal ervaringen om mee te maken.

Legoland® Dubai biedt verschillende themagebieden die elkaar overlappen om het plezier nog verder te verhogen. Er zijn meer dan 40 attracties, 15.000 LEGO-steenengeladen modellen en een LEGO-themawaterpark. Bezoekers kunnen voor een dagje uit naar de themagebieden Dubai Adventure, Lost Kingdom, Imagination en Miniland – waar bekende steden zoals Shanghai, Las Vegas en Rome in LEGO-formaat worden weergegeven.

Naast de attracties, biedt Legoland® Dubai ook restaurants, winkels en evenementen. Kinderen kunnen ook deelnemen aan workshops, zoals LEGO Building Masterclasses, waar ze kunnen leren hoe ze hun innovatieve LEGO-ontwerpen kunnen bouwen.

Legoland® Dubai biedt iets voor iedereen, met vele entertainmentmogelijkheden voor de hele familie. Dankzij de verrassende themasparken, onvergetelijke ervaringen en activiteiten biedt Legoland® Dubai alle ingrediënten voor een plezier en magisch dagje uit.

Legoland® Dubai biedt een unieke ervaring voor de hele familie. De verrassende themaparken, onvergetelijke ervaringen en activiteiten, bieden iedereen alles wat nodig is om er een magische dag uit van te maken. Bij Legoland® Dubai vindt u verschillende themaparken, waaronder Legoland® Water Park met meer dan 20 waterglijbanen en attracties, beide exclusief voor kinderen tot 12 jaar. Er zijn ook attracties zoals Lego Ninjago World en Lego City, waar kinderen de wereld van Lego kunnen ontdekken.

Als u op zoek bent naar een avontuur, bezoek dan Sky Trek Tower of The Dragon, waar je spectaculaire uitzichten krijgt en een memorabele ervaring beleeft. Er is ook een scala aan voedsel en dranken, waaronder de enige Burger Kitchen in de stad. Legoland® Dubai is ook de perfecte locatie voor grote evenementen en speciale gelegenheden, met een breed scala aan evenement mogelijkheden beschikbaar voor iedereen. Er is geen betere manier om een magische dag te beleven met de hele familie dan met een bezoek aan Legoland® Dubai!

Legoland® Dubai heeft een breed scala aan evenement mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezinnen. Er zijn veel verschillende attracties, zoals de Aquazone Waves, Ninjago The Ride, DUPLO® Valley, Lost Kingdom Adventure, Fantasyland, LEGO City, Heartlake City en nog veel meer. Alles wordt geleverd met een levendige, vriendelijke sfeer die je nergens anders zult vinden.

Er is ook een grote verscheidenheid aan evenementen te vinden bij Legoland® Dubai, waaronder familiedagen, een Aquazone Wave Pool-feest, kampen, speciale evenementen en nog veel meer. Zo vinden er bijvoorbeeld speciale themafeesten voor kinderen plaats, waar kinderen aan de slag gaan met een reeks activiteiten zoals bakken, schilderen, dansen en vele andere activiteiten. Er is ook een scala aan verkledingsexcursies beschikbaar, waardoor kinderen duizenden LEGO-stenen kunnen gebruiken om de fantasiewerelden van hun dromen te maken.

Legoland® Dubai staat voor een unieke ervaring voor iedereen, en de veelzijdige evenementen die er worden georganiseerd maken het een perfecte locatie voor een magische daguitstap met je familie.

Adres: Parks & Resorts – Sheikh Zayed Rd – Abu Dhabi – Verenigde Arabische Emiraten

Ook Interessant...